Hikvision Set, 4x720P

  • 4x720P Kamera
  • 1x1080P DVR
  • 1xPower Suply per 4 Kamera
  • 1x500GB HDD
  • Si dhe montimi Gratis nga ekipa e specializuar e “FaktorSecurity”
SHPËRNDAJE