Mikro Kamer FK1M

Është madhësia e vogël, ndjeshmëri e lartë, e lehtë për tu instaluar, dhe gjithashtu e lehtë për tu fshehur. janë të përshtatshme për pika kyqe ne objekte, supermarket, dyqan, depo, shkollë dhe në shtëpi, si dhe automjete te ndryshme.
Model: FK1M
Sistemi TV: PAL / NTSC
Image Sensor: 1/4 “sensorë
Përkufizimi Horizontal:800 TV Line
Lens: 3.6 mm
Ndriçim Minimum: 0.1Lux / F1.2
Kompensimi i drites se diellit,
Temperatura e operimit: -20 ~ 50 deg C
Video Output:> 1Vp-p / 75
Fuqia requiremen: DC 12V
Gjatësia Cable: 145mm
Dimensioni: 30mm x 30mm

SHPËRNDAJE