Hikvision NVR, 8 Kanalesh

IP Video Input: 8 IP kamera (4CIF – 5Mpx)
Kapaciteti deri në 20mbps
H.264 video compression
2x SATA HDD (deri në 4TB)
HDMI dhe VGA dalje deri në 1920 × 1080p rezolucion
4 inpute alarmi
2 UBS2.0 portet për backup të lehtë
Kontrolli i USB mouse
Monitorimi dhe kontrolli mbi LAN / internet / telefon celular (Apple iOS, Android)
Free software CMS
Furnizimi me energji elektrike: 12VDC (përshtatës të përfshira)
Option: 8 portet LAN me NP (DS-7608NI-SE / P)

SHPËRNDAJE