Access Control

Sistemet e kontrollit lejojë që të:
Mbylljen e perimetrit te Dyerve të programuara
Ndjekjen e trafikut te punonjësve
Thjesht Shto dhe Fshije Llogaritë e punonjësve
Kontrollin e zonave te veçanta, ose me periudha kohore te Ditës
Eliminon nevojen e duplikimit te celsave.

SHPËRNDAJE