HD-TVI DVR, Turbo HD 4 kanalesh.

Mbështetje 4 HD-TVI, Turbo Hd apo kamera analoge.
compression H.264 për video mbikëqyrje
Rezolucioni deri në 1080р (1920×1080)
48 fps @ 1080р / 100 fps @ 720р
1 SATA HDD (deri 4ТВ për disk)
1 input audio / 1 output audio
2 USB
100Mbit LAN
HDMI dhe VGA dalje për video deri në 1920 rezolucion 1080p ×
menu grafike
Video mbikqyrje permes interneti, përmes iVMS-4200 CMS software
aplikacion falas për mbikqyrjes video iVMS-4500 (iOS / Android / WinMobile)

SHPËRNDAJE