GPS Tracker

  • Percakton vendndodhjen e automjetit ne nje moment te caktuar, zonen gjeografike.
  • Vëzhgon automjetin në kohë reale, si dhe shpejtesin e automjetit.
  • LLogarit distancën kohore në Kmh, për intervale kohe të caktuar
  • Lajmeron me sms nga operatori për ndezje të mundshme të sinjalit të alarmit.
  • Mundësi që të shikohet historiku i levizjes së makines në c’do kohë.
  • Mundesi e perdorimit të butonit SOS në rast emergjence, i cili dergon sinjal ne tre numra telefonik.
  • Mirëmbajtjre e përhershme nga kompania.
SHPËRNDAJE