Hikvision TurboHD 720P

 

  • Rezolucion video për mbikqyrje : (HD 720p @ 25 fps / sek)
  • 1/3 “sensor CMOS Progressve
  • 0,001 Lux
  • LEDs inteligjente, IR deri në 40 m largesi nate.
  • Për përdorim të brendshem, dhe te jashtem (IP66) -20⁰ ~ 50⁰C
  • Furnizimi me energji elektrike: 12VDC / 4.5W
SHPËRNDAJE