Hikvision TurboHD 1080P

  • Rezolucion video për mbikqyrje : (HD 1080p @ 25 fps / sek)
  • 1/3 “sensor CMOS Progressve
  • 0,01 Lux
  • LEDs inteligjente IR deri në 40 m largesi nate.
  • Për përdorim të brendshem dhe te jashtem (IP66) -20⁰ ~ 50⁰C
  • Furnizimi me energji elektrike: 12VDC / 4.5W
SHPËRNDAJE