Hikvision TurboHD 1080P

  • IT3
  • Rezolucion video për mbikqyrje : (HD 1080p @ 25 fps / sek)
  • 1/3 “sensor CMOS Progressve
  • 0,001 Lux
  • LEDs inteligjente te fshehur, IR deri në 40 m largesi nate.
  • Për përdorim të brendshem, dhe te jashtem (IP66) -20⁰ ~ 50⁰C
  • Furnizimi me energji elektrike: 12VDC / 4.5W
SHPËRNDAJE