acess control
 • Sistem i lehte per tu instaluar, dhe me shpejtesi te madhe operimi.
 • Pershtaten me sisteme te ndryshme operimi.
 • Jane te pa varura nga mjedisi.
 • Suporton 99 zona kohore, 5 grupe, 10 kombinime te hapjes se deres
 • Punon 24 ore/24.
 • Ofron me shume siguri, dhe mbeshtetje me alarm.
Waterproof-Proximity-Card-Reader-for-Access-Control-DVRD-E-
 • Kontrollues për një derë
 • Parandalo hyrjen e personave të paautorizuar
 • I ndërtuar në EM Reader
 • I papërshkueshëm nga uji (IP67)
 • Montim i lehtë për muret e brendshme dhe të jashtm
 • Dizajn profesional dhe industrial me siguri të lartë.
ProximityCard
 • Karta Access
 • Distanca 125 KH
 • Trashesia 0.8mm